Саем во Болоња Италија за фризре и козметичари -  ...
САЕМ ЗА ФРИЗЕРСТВО, КОЗМЕТИКА, ПАРФИМЕРИЈА од 9 до 12.03.2012
повеќе...

Саем БАУТЕК во Берлин Германија за градежна техника -  ...
BAUTEK – 2012 13 TH. INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR BULDING AND CONSTRUCTION TEHNOLOG 21 – 25.02.2012
повеќе...

Саем во Болоња Италија за фризре и козметичари -  ...
COSMOPROF – 2012 BOLOGNA - САЕМ ЗА ФРИЗЕРСТВО, КОЗМЕТИКА, ПАРФИМЕРИЈА, од 09 до 12.03.2012 со авионски превоз
повеќе...

“Вироекспо2012“, Вировитица, Р.Хрватска -  ...
Занаетчиската комора Скопје организира настап на 17-от по ред традиционален саем на стопанство, претпиемништво и земјоделство “Вироекспо2012“, Вировитица, Р.Хрватска (www.viroexpo.hr) кој ќе се одржи од 20 - 22 јануари 2012 год.
повеќе...

Посета на САЕМ во Истанбул -  ...
Посета на 21 Меѓународен саем за пластика „PLAST EURASIA ISTANBUL 2011“ и 2 Саем за хемикалии, машини, опрема, производство, системи за рециклирање и нивна технологија „CHEMISTRY EURASIA 2011“
повеќе...

Покана за посета на 44-тиот Меѓународен саем за занаетчиство и мало стопанаство во Цеље, Р.Словенија -  ...
Занаетчиската комора Скопје Ве поканува од 06-09 септември 2011год, да го посетите 44-тиот Меѓународен саем за занаетчиство и мало стопанаство, кој се одржува од 07-14 септември 2011 год. во Цеље, Р.Словенија. Во рамките на саемот ќе се одржат деловни средби на 08 септември 2011 год. (четврток).
повеќе...

Саем за фризерство, парфимерија и козметика КОСМОПОРФ-БОЛОЊА -  ...
Занаетчиска комора Скопје во соработка со ТА Александар Скопје организира Саем КОСМОПОРФ-БОЛОЊА - Саем за фризерство, парфимерија и козметика од 18.03 до 21.03.2011
повеќе...

Саем на половни машини и опрема РЕСАЛЕ-2011 ШТУТГАРД -  ...
Занаетчиска комора Скопје во соработка со ТА Александар Скопје организира саем на половни машини и опрема РЕСАЛЕ-2011 ШТУТГАРД од 06 до 08.04.2011
повеќе...

САЕМ ЗА МАЛО СТОПАНСТВО - МИНХЕН -  ...
Занаетчиска комора Скопје во соработка со ТА Александар Скопје организира САЕМ ЗА МАЛО СТОПАНСТВО МИНХЕН од 16.03. до 22.03.2011 година
повеќе...