Од 26.4. (вторник) до 28.4.2016 година (четврток) пред нашиот трговски центар ќе се одржи првиот Велигденски базар, во организација на Капитол мол, Општина Аеродром и Занаетчиската комора на Скопје. -
Учесници на базарот: Атеље МАРЈАК – Mарина Јакшиќ Рачно изработени кујнски даски КСАНТИКА – Кристина Хаџиева АРТ ИДЕА – Наташа Кузмановска Ателје за рачна изработка ЛАУРА – Лаура Серафимовска Дика Цртано стакло, накит и украси ЛУМА – Сузана Јовчевска Занаетчија Ракотворби ШАДА – Шадија Дервишевиќ Арт студио С – Светлана Ивановска Бонбониера Благадуша Студио за магично плетиво КРИСТИНА – Кристина Темкова Рачни ракотворби ГАБРИЕЛ – Габриела Ѓошевска


Назад Испрати на пријател Печати