Занаетчиска комора Скопје ве поканува да го посетите саемот во Бурса од 01.12-03-12.2010 година. -  ... повеќе...

Занаетчиска комора Скопје учествуваше на ТЕХНОМА 2010 година -  ...
Занаетчиска Комора Скопје и оваа година учествуваше на Саемот ТЕХНОМА - 2010 година - Меѓународниот саем на занаетчиство и мало стопанство и им понуди можност на своите членови за презентирање на своите производи и услуги, развој и зајакнување на бизнис релациите, размена на технологии со меѓународни бизнис партнери и наоѓање партнери ...
повеќе...

Меѓународен саем „ДОДИР ПАРИЗА“ -  ...
Меѓународен саем и конгрес за козметика, солариум, велнес, спа и нега на коса.
повеќе...