Извештај за деловни средби -  ...
Деловни средби на Секцијата на златари при Занаетчиска комора Скопје и златари од Комора на златари од Измир и презентација на Саемот за свадби JEWEX ,Саем за злато,прстени,сребро,накит и саати
повеќе...

Деловни средби и посета на 45-ти Меѓународниот саем во Цеље, Република Словенија -  ...
Занаетчиската комора на Скопје Ве поканува организирано да го посетите јубилејниот 45-ти Меѓународен саем за широка потрошувачка, занаетчиство и претприемништво МОС Цеље 2012, од 12 до 18 септември 2012 година
повеќе...